Tooted märksõnaga ulukiliha tarnijad (8)

Iberia Tamme Salami - Vorstid

Iberia Tamme Salami - Vorstid

Toode on valmistatud hakkliha või tükeldatud liha segust, millele on lisatud soola, paprikat ja maitseaineid, sõtkutud ja täidetud looduslikku sealiha soolde, mis on ideaalsetes küpsemistingimustes. Iberia sealiha Brisa Iberia sealiha Brisa omab eripäraseid jooni, mis eristavad neid oluliselt teistest, andes tulemuseks kõrgeima kvaliteediga Iberia tooted. Need on isendid, millel on geneetiline ajalugu, mille päritolu ulatub Vahemere alamliiki Sus Scrofa Mediterraneus, mis on pärit Hispaania kuulsatest dehesadest, peamiselt Salamanca piirkonnast. Rakendatud töötlemised Iberia Brisa tooted läbivad kõik järgmised töötlemisprotsessid: hakkimine, koostisosade lisamine ja sõtkumine, jahutuses settimine, täitmine, kuivatamine ja küpsemine. Toodete eelised Tooted on rikkad magneesiumi, fosfori, tsingi ja kaaliumi poolest. Lisaks pakuvad Iberia sealiha Brisa meile liha. Energia väärtus: 432Kcal / 1919KJ Rasvad: 38.5 g Küllastunud rasvad: 15.3 g Süsivesikud: 2.1 g Suhkrud: 1.3 g Valgud: 26 g Sool: 3 g
Iberia Sealiha Mantli Sisalik

Iberia Sealiha Mantli Sisalik

Iberico siga üle 10 kuu. Magro tükk, mis asub siga külgmisel osal, peekoni ja kõhu vahel, ja on lõigatud ribadeks. Iberico siga Manto Lagarto on suurepärane lõik, mis saadakse üle 10 kuu vanustest iberico sigadest, mis on tuntud oma maitse ja ületamatu kvaliteedi poolest. See lahja tükk asub külgmisel alal, peekoni ja kõhu vahel, ning esitatakse peenetes ribades, mis pakuvad õrna ja mahlast tekstuuri, ideaalne grillimiseks või grillil küpsetamiseks. Selle ribadeks lõikamine muudab selle mitmekesiseks valikuks erinevatele gurmee roogadele, säilitades iberico siga autentse ja sügava maitse. Täiuslik neile, kes hindavad kvaliteetset liha gurmee puudutusega.
100% tamme toidetud iberico sink - Puhas iberico sealiha tamme sink

100% tamme toidetud iberico sink - Puhas iberico sealiha tamme sink

Kink, mis on valmistatud puhtatest iberia sigadest, kes on laialdaselt kasvatatud dehesas. Sertifitseeritud kvaliteet tükid, mis on toodetud iberia standardi kohaselt.
Iberico Sealiha Loomulik Toit Koonus 50% Iberico Bre - Sink ja Vorstid

Iberico Sealiha Loomulik Toit Koonus 50% Iberico Bre - Sink ja Vorstid

Küpsetatud lihatoode, mis on valmistatud lihast, mis vastab lihasmassile koos luu, jala ja tagajala küüntega Iberia sea tagakere poolest, mis on toidetud teraviljade ja looduslike ressurssidega ning sobib inimtoiduks. Kaal tüki kohta, ligikaudu 4,5 kg. Kaal: 3-5 kg
Külmutatud Sealiha, Sealiha Kõht, Sealiha Peensool

Külmutatud Sealiha, Sealiha Kõht, Sealiha Peensool

Külmutatud hakitud searibi, 10 kg kastid Külmutatud sealiha tagajalgade, 10 kg kastid Külmutatud sealiha sabad ja sabaluud, 10 kg kastid Külmutatud sealiha pead, 10 kg kastid Külmutatud sealiha rinnaku, 10 kg kastid Külmutatud sealiha kaelaluud, 15 kg kastid Külmutatud sealiha selgrood, 15 kg kastid Külmutatud sealiha täiskõrvad, 10 kg kastid Külmutatud sealiha maskid, 10 kg kastid Külmutatud sealiha selja ribid, 9-12 cm, 15 kg kast Külmutatud sealiha maod, 10 kg kast Külmutatud sealiha selja nahk, 20 kg kast Külmutatud sealiha lõike rasv, 20 kg kast Külmutatud sealiha selja rasv, 20 kg kast Külmutatud sealiha keeled, Šveitsi lõige, kastis Külmutatud sealiha kael, luudega, kastis Külmutatud sealiha jalad, luudeta, polüblokk Külmutatud sealiha selg, luudega, kastis Külmutatud sealiha selg, luudeta, kastis Külmutatud sealiha kõht, luudega, nahaga, N2, kastis Külmutatud sealiha kuudeluud, 10 kg kast Külmutatud sealiha õlavarre luud, 20 kg kast Külmutatud sealiha reieluud, 20 kg kast Külmutatud siga Pakume külmutatud sealiha esijalgade/tagajalgade, mis on eelnevalt puhastatud verest ja saastest.
Iberia Cebo Selg 50% Iberia Tõug - SELG JA KÜÜNED

Iberia Cebo Selg 50% Iberia Tõug - SELG JA KÜÜNED

Iberia sigadest pärit toode, mis on toidetud teraviljaga. Valmistatud selja- ja poolselja lihast, samuti pikka, nimmeliha ja rindkere lihast, soolatud, marineeritud ja täidetud soolestikku, mis on läbinud sobiva küpsemisprotsessi, mille minimaalne kestus on 70 päeva. Valmistamisprotsess: Marineerimine, marineerimine, täitmine, kuivatamine ja küpsemine. Koostisosad: Iberia sigade seljalihas, sool, looduslik aroom, paprikapulber, looduslikud maitseained ja sünteetiline soolestik. 100% looduslikud koostisosad. Ilma allergeenideta. Kaal: 0,7-1,2 kg Jaotamise ja transportimise tingimused: Toatemperatuuril ei ole piiranguid. Kui see on vaakumisse pakendatud temperatuuril alla 5ºC. Tarbimiseks on soovitatav temperatuur 15º-18ºC. Valmistamisprotsess: Marineerimine, marineerimine, täitmine, kuivatamine ja küpsemine Koostisosad: Iberia sigade seljalihas, sool, looduslik aroom, paprikapulber, looduslikud maitseained ja sünteetiline soolestik Kaal: 0,7-1,2 kg
Pulmade Grillid - Grillitud Liha Catering

Pulmade Grillid - Grillitud Liha Catering

Täisteeninduslik grill catering pulmadesse. Koduvalmistatud suupisted. Kvaliteetsed joogid.
Iberian Acorn Ham "50% Iberian Breed" (täiskäsi lõigatud - Viilud

Iberian Acorn Ham "50% Iberian Breed" (täiskäsi lõigatud - Viilud

Toode on valmistatud täiskasvanud sigade esijäseme osast, mis on läbinud vastava soolamise ja küpsemise protsessi. Iberia sigad Brisa Iberia sigad Brisa omavad erilisi omadusi, mis eristavad neid oluliselt teistest, andes tulemuseks kõrgeima kvaliteediga Iberia tooted. Need on geneetilise ajalooga isendid, mille päritolu ulatub Vahemere alamliiki Sus Scrofa Mediterraneus, mis on kohaliku päritoluga tuntud Hispaania dehesadest, peamiselt Salamanca piirkonnas. Soolamisprotsess Iberia Brisa puhul kaetakse kõik tükid meresoolaga, et soodustada nende dehüdratsiooni ja säilitamist, aidates seeläbi kaasa tüüpiliste värvide ja aroomide arengule, mis on iseloomulikud kuivatatud toodetele. Need viibivad soolamiskambris ühe päeva iga värske tüki kilo kohta, kontrollitud temperatuuril vahemikus 3º kuni 5º C ja suhtelise niiskuse vahel 75% ja 85%. Tõug: 50% Iberico Toitumine: Kork Silt: Punane Energiaväärtus: 409.9 Kcal / 1701 KJ Rasvad: 32.3 g Küllastunud rasvad: 9.7 g Süsivesikud: 1.0 g Suhkrud: 0.5 g Valgud: 28.8 g Sool: 3.6 g